Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: a Genoa támadójával erősítene az Inter! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Inter együttese a nyár folyamán szeretné megszerezni a Genoa támadóját, Albert Gudmundssont.

(Photo by Francesco Scaccianoce/Getty Images)

Az olasz sajtó legfrissebb értesülései szerint az Inter gárdája a nyár folyamán tovább mélyítené variációs lehetőségeit a támadósorban. Az már szinte biztosra vehető, hogy a csapathoz a nyáron ingyen csatlakozik a Portotól Mehdi Taremi, de a források alapján a milánóiak szeretnék Albert Gudmundssont is megszerezni a Genoától. A beszámolók szerint az Inter vezetősége már meg is kezdte a tárgyalásokat a Genoával Gudmundsson megszerzése miatt, és egy olyan megállapodást szeretnének kötni, mint ahogyan Davide Frattesit is megszerezték a Sassuolotól. Mindez azt jelenti, hogy Gudmundsson egy szezon erejéig kölcsönben futballozna az Internél, akiknek kötelező vásárlási opciójuk lenne a játékosra. Mindazonáltal nincs könnyű helyzetben az Inter, a hírek szerint ugyanis a nyár folyamán a Juventus és a Tottenham gárdája is megpróbálja majd magához csábítani a remek szezont futó izlandi játékost. A beszámolók szerint a Genoa hajlandó megválni egyik legjobb játékosától, de csak abban az esetben, ha legalább 30 millió eurót kapnak cserébe.

Albert Gudmundsson 2022 januárjában 1,5 millió euró ellenében került a Genoához az AZ Alkmaar csapatától. A klub színeiben azóta 79 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 27 gólig és 9 gólpasszig jutott. Szerződése 2027 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 22 millió euróra teszi a transfermarkt.