Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: kinevezte idénybeli negyedik edzőjét a sereghajtó! – Hivatalos

Az idény folyamán harmadszor döntött az edzőváltás mellett az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő sereghajtó Salernitana együttese…

Igaznak bizonyult korábbi beszámolónk, mely szerint a Salernitana csapata az idény során harmadszor is meneszti aktuális edzőjét. A klub ugyanis a mai nap folyamán hivatalos oldalán bejelentette, hogy 5 mérkőzés után menesztették Fabio Liveranit, a helyére pedig Stefano Colantuonót nevezték ki. A szakember igen nehéz feladatot vállalt el az idény végéig szóló szerződésében, hiszen a Salernitana 29 forduló alatt mindössze két mérkőzést nyert a bajnokságban, 14 pontjával az utolsó pozícióban jelenleg 11 ponttal van lemaradva a legutolsó még bennmaradást érő helytől.

A salernóiak Paulo Sousa irányításával kezdték az idényt, akit októberben Filippo Inzaghi váltott, majd februárban következett Liverani a sorban öt meccs erejéig. A frissen kinevezett Colantuono korábban 2017 decembere és 2018 decembere, valamint 2021 októbere és 2022 februrája között volt a csapat vezetőedzője. A 61 esztendős szakember 2022 augusztusa óta a klub akadémiai menedzsereként tevékenykedett az egyesület kötelékében.