Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: megsérült a Bayern München kulcsjátékosa!

A német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München együttese hivatalos oldalán közölte, hogy a csapat kulcsjátékosa, Manuel Neuer megsérült.

(Photo by Daniel Kopatsch/Getty Images)

A Bayern gárdája a mai nap folyamán hivatalos közleményben tudatta, hogy a keretből két játékos is megsérült, Manuel Neuer és Sacha Boey személyében. A 37 éves kapus a német válogatott edzőtáborában sérült meg, egészen pontosan a bal combközelítő izma szakadt el, így elhagyta a válogatottat, amely a következő napokban Franciaországgal és Hollandiával fog felkészülési mérkőzést játszani. A klub közleményéből pontosan nem derült ki, hogy Neuernek mennyit kell kihagynia, de a német válogatott szövetségi kapitánya, Julian Nagelsmann úgy nyilatkozott a rutinos kapus sérüléséről, hogy Neuer a válogatott meccseken kívül a Dortmund elleni bajnoki rangadón sem lesz bevethető.

A bajor sztárcsapat másik játékosa, a télen a Galatasaraytól szerződtetett hátvéd, Sacha Boey is combsérülést szenvedett. A francia játékosnak a combhajlító izmával adódtak problémák. A klub a közleményében úgy fogalmazott, hogy Boeyra többhetes kihagyás vár, ami a Bild szerint egészen pontosan hathetes kényszerpihenőt jelent.