Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: Salah válogatott csapattársa is kiszemelt! – sajtóhír

Sajtóértesülések szerint a Liverpool együttesénél a lehetséges nyári célpontok között szerepel az Eintracht Frankfurt egyiptomi támadójának, Omar Marmoush neve is.

 

A 25 esztendős, 29-szeres válogatott Marmoush igen kiemelkedő első szezont fut Frankfurtban, hiszen amellett, hogy a csapat húzóembere, a gól-gólpasszok számában is jeleskedik: utóbbi két kategóriában a 33 tétmérkőzésen jegyzett 15 gólja és 6 gólpassza igencsak kiemelkedőnek számít.

A VFL Wolfsburg együttesétől a mögöttünk hagyott nyáron szerződtetett játékos jó teljesítményével máris felkeltette top-csapatok érdeklődését. A német Bild című lap állítja, hogy az angol Premier League-ből a Liverpool (hallani még a Newcastle vagy a Tottenham együtteseiről is – a szerk.) máris konkrét érdeklődést mutat.

A Bild szerint Marmoush-tól kész lehet megválni az Eintracht Frankfurt, a németek viszont 50-60 millió eurót a hírek szerint mindenképpen szeretnének kapni a támadóért, akinek szerződése 2027-ig érvényes a jelenlegi klubjánál..

A Transfermarkt által jelenleg 22 millió euróra taksált játékos klubváltásával ahogyan a Bild fogalmaz, minden fél jól járhatna: a Liverpool egy ígéretes futballistával gazdagodna; Marmoush karrierje nagy lehetőségét kapná; míg a frankfurtiak anyagilag igencsak jól járhatnának az egyiptomi játékos eladásával.

 

(Borítókép: Photo by Abeer Ahmed/NurPhoto via Getty Images)