Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Brazília: “Azért amit tettek, nekik is bűnhődniük kellene!”

Mint arról korábban beszámoltunk, két korábbi brazil válogatott klasszist, Dani Alvest és Robinhót, a gyengébbik nemmel szemben elkövetett erőszakkal vádolják – Pontosabban Dani Alvest csak vádolták.
Az FC Barcelona korábbi klasszisát ugyanis óvadék ellenében szabadlábra helyezték, ami igencsak felkavarta a brazil közvéleményt (…)

(Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

 

(…) Az egykori válogatottbeli társ, a még 40 évesen is aktív Felipe Melo például nyíltan kiállt amellett, hogy mind Alvesnek, mind pedig Robinhónak bűnhődnie kellene a tettéért.

“Van egy 15 éves lányom. Azt hiszem, ha mondjuk ő lett volna az áldozat ebben a történetben, bztosan nem adnék most interjút… Számomra ugyanis nem fér bele, hogy ne tiszteljük egymás emberi létét, különösen nem tisztelve a női nemet!” – idézi a Fluminense játékosát a brazil Globo Esporte.

“Amit Dani Alves és Robinho tett, azért bizony bűnhődniük kell! Ez egy nagyon komoly vád. Az ő esetükben sem szabadna kivételt, enyhítést adni, sokkal inkább példáz kellene mutatni velük a közvéleménynek, hogy másoknak is tanulságul szolgáljon.” – fogalmazott a korábbi 22-szeres válogatott Felipe Melo, akinek gondolataival sokan osztoznak Brazíliában, különösen azok után, hogy Dani Alves a hírek szerint egy hatalmas party-val ünnepelte szabadulását – Nem feltétlenül tanúbizonyságot téve a megbánás bármilyen jeléről!