Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

U19-es női Eb-selejtező: a második meccsét is elvesztette a magyar válogatott

A svédek elleni vereség után a magyar női U19-es válogatott a hatszoros Eb-győztes Németország ellen lépett pályára a korosztályos Eb-selejtezőn…

A magyar női U19-es válogatott a szoros első játékrész után megsemmisítő, 6-0-s vereséget szenvedett Németország U19 válogatottja ellen a korosztályos Európa-bajnoki selejtezőtorna második fordulójában Telkiben.

Amíg a németek az első félidőben csak egy gólt szereztek, a második játékrszében további öt találattal mattolták a magyar csapatot, amely így két mérkőzés után nulla ponttal, rúgott gól nélkül utolsó a selejtezőcsoportban.

A csoport másik mérkőzését Svédország és Románia játszotta Bicskén, a találkozó gól nélküli döntetlennel ért véget, így válogatottunk csoportnegyedikként várja a keddi zárómérkőzést a román csapat ellen.

Az első félidő nagyon jó volt abból a szempontból, hogy a németeknek nem sikerült megbontania a védelmünket, kár azért a gólért a 45. percben. A második félidőben kijöttek az egyéni különbségek, a németek feljebb kapcsoltak egy fokozattal, nem bírtuk fizikálisan ezt a tempót, ellenfelünk minden szempontból előrébb tart nálunk. Most viszont előre tekintünk, és a román mérkőzésre fókuszálunk, melyet három ponttal szeretnénk zárni” – nyilatkozta Rácz Zsófia szövetségi edző az mlsz.hu-nak.

Németország U19 – Magyarország U19 6-0 (1-0)

Magyarország U19: Ascher Dóra – Németh Adél, Harmat Sára, Gyánó Lili (Acsádi Petra, 71.), Pintér Tekla (Futaki Fruzsina, 85.) – Nagy Nikolett (Csejtei Emília, 59.), Benke Annamária, Kern Fanni, Vincze Borbála (Molnár Adelina, 46.)- Sinka Napsugár (Szarvas Sára, 46.), Murár Viktória