Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hazaigazolt a magyar válogatott középpályása – HIVATALOS

A tavaly év vége óta klub nélküli magyar középpályás úgy döntött, hogy ismét Magyarországon folytatja pályafutását…

 

A Paksi FC hivatalos honlapján keresztül számolt be róla, hogy szerződtette a legutóbb a japán Vissel Kobe alkalmazásában szereplő középpályást, Vécsei Bálintot, akivel hároméves szerződést kötöttek.

A 30 éves középpályás nyáron szerződése lejártával távozott a Ferencvárostól, majd a zöld-fehérekhez hasonló a Távol-Keleten is bajnoki címet ünnepelhetett. Vécsei azonban képten volt állandó játéklehetőséget követelni magának a japán csapatnál, két meccsen mindössze 22 percet töltött a pályán, így a 2023 év végén lejáró szerződése nem került megújításra. A rutinos labdarúgó január óta szabadúszó volt, végül hazánkban kötelezte el magát új csapathoz.

“Nagyon örülök, hogy végre aláírhattam, az utóbbi időszakban nagyon hiányzott már, hogy csapattal készüljek és mérkőzéseket várhassak. Hiányzik az a fajta adrenalin, amit egy bajnoki találkozó ad egy játékosnak. Boldog vagyok, hogy Paksra szerződtem, és komoly célokért küzdhetünk. Szeretnék segíteni, hogy megtartsuk a második helyet, valamint kivívni egy újabb kupadöntőt – ezek nagyszerű szezonzárást ígérnek. A nyáron tehát remélhetőleg a nemzetközi porondra készülhetünk, ami vonzó volt számomra. Úgy gondolom, ma Magyarországon mindenki szereti nézni Bognár György filozófiáját, általában sok gól születik, és úgy érzem, idomulni tudok majd ehhez. Nagyon várom már a közös munkát, szeretném újra élvezni a labdarúgást” – nyilatkozott a középpályás szerződése aláírását követően.

“Vécsei Bálint egy válogatott szintű labdarúgó, nagyon örülünk, hogy hozzánk igazolt, sok sikert kívánunk neki” – köszöntötte a csapat új játékosát Haraszti Zsolt ügyvezető.