Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Di María újabb idényre maradhat a Benficánál – sajtóhír

Ahogyan arról beszámoltunk, a közelmúltban halálos fenyegetést kapott az argentin labdarúgó és családja…

(Photo by Carlos Rodrigues/Getty Images)

Damian Augusto Villagra információi szerint egyre valószínűbb lehet, hogy a Benfica a következő idényre is meghosszabbítja Ángel Di María nyáron lejáró szerződését, miután a játékos a családjához érkezett halálos fenyegetés miatt elbizonytalanodott a Rosário Centralhoz való visszatérést illetően.

A 2007 óta Európában futballozó 36 esztendős szélső eredetileg úgy tervezte, hogy a Benficánál június 30-ig érvényben lévő szerződése lejártával visszatérhet nevelőcsapatához, állítólag már be is iratta a gyermekeit egy rosáriói iskolába, azonban a fenyegetettség kétségeket ébresztett a labdarúgóban és családjában. Di María korábban 2007 és 2010 között erősítette először a lisszaboniakat, majd a tavaly nyári visszatérése óta 42 mérkőzésen 15 gólt és 13 előkészítést jegyzett a csapat színeiben.

Di María az évek során a válogatott finálék koronázatlan specialistája lett, hiszen a 2008-as olimpiai döntőben, a 2021-es Copa América-fináléban és a tavalyi vb-döntőben egyaránt eredményes tudott lenni.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!