Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB I: eldőlt a Paks vezetőedzőjének sorsa – HIVATALOS

A magyar bajnokságban (OTP Bank Liga) szereplő Paks bejelentette, hogy további egy évvel meghosszabbította vezetőedzője szerződését…

 

Az NB I-ben a második helyen álló Paksi FC hivatalos honlapján tette közzé, hogy a 2024-2025-ös idény végéig meghosszabbította a csapat vezetőedzője, Bognár György idén nyáron lejáró szerződését.

A 62 éves szakember először 2022 szeptembere és 2022 májusa között irányította a tolnai csapatot, melyhez aztán 2023 februárjában visszatért. A Paks az NB I 2023-2024-es idényben őszi felében még vezette is a bajnokságot, jelenleg második a Ferencváros mögött.

“Mindig csak egy évre szóló szerződést kötök, és mikor Haraszti Zsolt ügyvezetőnk megkeresett, hogy beszéljünk a hosszabbításról, nagyon rövid idő alatt megegyeztünk. Csak a közös együttműködésről esett szó, ami elég is volt a megállapodás hosszabbításához. Az elmúlt időszakban csapatjátékban nagyot léptünk előre, ugyanakkor improvizációban, játékkészségben, helyzetkialakításban egy kicsit visszaestünk. Én azokat a mérkőzéseket élvezem, mikor több helyzet és több gól van. Azért is dolgozunk, hogy nyáron sikerüljön a csapatot olyan posztokon megerősíteni, hogy a játékunk tovább javuljon” – fogalmazott a vezetőedző a szerződés aláírását követően.