Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

AS Roma: közleményt adott ki a klub ki Evan Ndicka egészségéről!

Mint ismert, az Udinese – AS Roma találkozó Evan Ndicka rosszulléte miatt félbeszakadt. Az elefántcsontparti futballista azóta  már a kórházból is üzent az érte aggódóknak, most pedig az AS Roma az alábbi közleményt adta ki a tragikus helyzetet illetően.

 

“Köszönhetően a stadionban elvégzett gyors és szakszerű segítségnyújtásnak, Evan Ndicka az udinei Santa Maria della Misericordio kórházban szállították. A tüzetesebb vizsgálatok szerencsére kimutatták, hogy nem állapítható meg bármilyen szívbetegségre utaló diagnózis. Hétfő délelőtt az utolsó kórházi vizsgálatokat is elvégezték, amelynek eredménye egy minimális bal oldali légmell melletti mellkasi trauma lett. Evan Ndicka elhagyhatta az udinei kórházat, visszatér Rómába, ahol további vizsgálatok várnak még rá.” – adott állapotleírást a római csapat a játékosa egészségéről a hivatalos kommunikációban.

“Az AS Roma hatalmas köszönettel tartozik az Udinese együttesének, Pairetto játékvezetőnek, az udinei stadionban jelenlévő minden szurkolónak, azért, hogy a félelem nehéz perceiben a sportértéket és az élet védelmét helyeztül előtérbe. Továbbá, hálásak vagyunk a stadionban jelen lévő személyzet, valamint az udinei kórház dolgozóinak professzionalizmusáért. KÖSZÖNJÜK!” – zárták közleményüket a “farkasok”.