Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vereséggel zárta a nemzetközi tornát a magyar futsal-válogatott

Két vereséggel és egy döntetlennel fejezte be szereplését a magyar futsal-válogatott a szlovákiai nemzetközi tornán…

A magyar futsal-válogatott a házigazda szlovákoktól elszenvedett 4-1-es vereség és a svédek elleni 2-2-es döntetlen után a csehektől 3-1-es vereséget szenvedett a szlovákiai Futsal Fever Days elnevezésű tornán Somorján.

Az utolsó mérkőzés kiegyenlítetten alakult, a csehek vezető góljára Nagy Kevin révén még válaszoltak a mieink, de kisvártatva az ellenfél visszavette a vezetést. A magyar válogatott mindent megpróbált, de csak kapufáig jutott, majd néhány másodperc volt hátra, amikor a csehek egy labdaszerzés után egész pályás gólt lőttek az üresen maradt magyar kapuba, így alakult ki a 3-1-es végeredmény.

“Bár nem zártunk eredményes tornát, az egész heti munkáért jár a dicséret a játékosoknak, jól dolgoztak az elmúlt napokban. Ami a mai meccset illeti, a cseh válogatott fizikálisan, taktikailag és tapasztalatban is jóval előttünk jár, ennek ellenére kiegyenlített mérkőzést játszottunk, közel voltunk a döntetlenhez. A célunk, hogy tovább fejlődjünk, minél több tapasztalatot szerezzünk, hiszen sok fiatal van a keretünkben, és nekik nagy szükségük van a nemzetközi rutinra, amelyet éppen az ilyen tornákon szerezhetnek meg. Ismét bemutatkozott néhány új játékos, örülök, hogy immár egész nagy kerettel dolgozhatunk, nagyjából 20-22 futsalosra számíthatok az előttünk álló időszakban. Optimista vagyok a jövőt illetően, de ahhoz, hogy eljuthassunk arra a szintre, amelyet kitűztünk magunk elé, további tapasztalatszerzésre és kemény munkára van szükség” – mondta az mlsz.hu-nak Sergio Mullor szövetségi kapitány az utolsó mérkőzés után.