Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: szerződést hosszabbítana fiatal reménységével a Bayern München! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint a német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München együttese szerződést hosszabbítana középpályásával, Aleksandar Pavloviccsal.

(Photo by Luciano Lima/Getty Images)

A Sport Bild legfrissebb beszámolója alapján a Bayern München vezetősége szeretne új szerződést kötni ifjú tehetségével, Aleksandar Pavloviccsal. A védekező középpályás ebben a szezonban került fel a bajor sztárcsapat felnőttei közé, ahol Thomas Tuchel pont a középpálya közepével nem volt megelégedve a keretet tekintve, így Kimmich jobbhátvédként való alkalmazásával Pavlovic is jóval több lehetőséghez jutott a vártnál. A 19 éves játékos azonban nem illetődött meg a nagy lehetőség kapujában, hanem kiváló teljesítményt nyújtva élt a kínálkozó alkalommal, olyan jól szerepelve, hogy márciusban a német válogatottba is behívót kapott. Nem meglepő módon a Bayern vezetői szeretnének új megállapodást aláíratni jövőbeni reménységükkel, aki tavaly novemberben írta alá 2027 nyaráig szóló szerződését. A hírek szerint a vezetők egy 2029 nyaráig szóló kontraktust tennének Pavlovic elé, ami a személyes feltételeket illetően is jóval kedvezőbb lenne számára. A források alapján Pavlovic is kész hosszabbítani a Bayernnel, így igen hamar pont kerülhet az ügy végére.

Aleksandar Pavlovic a Bayern München színeiben eddig 17 mérkőzésen 1068 percet tölthetett a pályán, ez idő alatt pedig 2-2 gólt és gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 25 millió euróra teszi a transfermarkt.