Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MLS: Gazdag duplázott a Philadelphia Union idegenbeli sikere alatt – videóval

Az MLS vasárnap hajnali játéknapján a rossz formában lévő Philadelphia Union a New England Revolution otthonába látogatott…

(Photo by Tim Nwachukwu/Getty Images)

Az előző hat meccsét nyeretlenül megvívó Philadelphia Union hosszú ideig emberelőnyben játszva diadalmaskodott 3-0-ra a New England Revolution vendégeként. A hazaiak már az első negyedóra végén tíz emberre fogyatkoztak Spaulding kiállításával, innentől kezdve a Union egyértelmű mezőnyfölényben futballozott. A vendégek támadásai az első félidő  hajrájában értek célt először, amikor Julián Carranza juttatta előnyhöz az övéit. A szünet utáni folytatásban a Philly újabb gólt szerzett, egy kapufáról lecsorgó labdát Gazdag Dániel kotort a hálóba az ötös vonaláról. A második találattal minden kérdés eldőlt, a Philadelphia nem szorgalmazta mindenképpen az újabb gólok szerzését, a Revs pedig a védekezéssel volt elfoglalva. A vendégek magyar légiósa, Gazdag Dániel a hajrában még egy újabb gólt szerzett, ismét egy lecsorgó labdát követően közelről volt eredményes. A Philly így magabiztos sikerrel lábalt ki a hullámvölgyből, és kapaszkodott fel a keleti konferencia nyolcadik helyére.

Gazdag 12 mérkőzés alatt már kilenc gólt szerzett az MLS 2024-es idényében, és a teljes mezőnyt tekintve csak négyen voltak többször eredményesek nála.

New England Revolution – Philadelphia Union 0-3 (0-1)
Gólszerzők:ill. Carranza (38.), Gazdag (47., 80.)
Kiállítva: Spaulding (14.), ill.

 

A bajnokság aktuális állása

Standings provided by Sofascore

Standings provided by Sofascore