Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mészöly: “Bármikor segítek az Újpestnek, ha keresnek”

Ahogyan arról beszámoltunk, az Újpest úgy döntött, hogy nem újítja meg beugró edzője határozott idejű szerződését…

 

Az Újpest kispadjára tavasszal kinevezett Mészöly Géza benntartotta az együttest az első osztályban, azonban a klub új vezetősége úgy döntött, hogy a tréner szerződése lejártával távozik a csapattól.

“Kettős érzések kavarognak bennem, nyilván szomorú vagyok, hogy nem folytathatom ezt a februárban megkezdett kalandot, mely már a harmadik kinevezésem volt Újpesten – erre egyébként nagyon büszke vagyok –, de nagyon örülök, hogy megtörtént ez a pár hónap. Mindenki le akart beszélni arról, hogy elfogadjam ezt a felkérést, mert csak megégni lehet vele, de szeretem annyira az Újpestet, hogy ez nem lehetett szempont. Segíteni hívtak, ilyenkor jönni kell” – fogalmazott Mészöly az Újpest hivatalos honlapjának adott interjújában.

“Elmondhatatlanul hálás vagyok azért, amit a szurkolóktól kaptam, már csak ezért megérte elvállalnom a felkérést. Most is libabőrös leszek attól, ha eszembe jut az az áradat, amit szeretetből, tiszteletből kaptam tőlük. Tényleg hihetetlen élmény, és nem tudom elégszer megköszönni azt a támogatást, ami nélkül az Újpest nem az lenne, ami. És lehet, voltak súrlódások, de a legjobb házasságban is vannak, a lényeg, a kölcsönös tisztelet azonban mindig megvolt, és remélem, ez örökre így is marad” – tette hozzá a tréner.

A csapatot korábban 2004 és 2006 között, valamint a 2010-2011-es szezonban irányító szakember február óta 14 mérkőzésen irányította a csapatot.

“Az Újpestnek pedig bármikor, bármiben segítek, ha szólnak, ahogy eddig sem, úgy most sem fogok hezitálni, ha erről van szó. Nagyon köszönöm azt a korrektséget és támogatást, amit az Újpest FC vezetőségétől, Benczédi Balázstól és Ratatics Pétertől kaptam az elmúlt hónapokban” – szögezte le a búcsúzó szakember.

Hazai sajtóinformációk szerint Pető Tamás és Tímár Krisztián lehet a legfőbb jelölt az Újpest megüresedett kispadjára.