Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Játékossors: Neymar mégis a Barcára vár?

Abszolút érdekesnek hangzó elmélettel állt elő a katalán Sport című napilap Neymar, az FC Barcelona és a Paris Saint-Germain hármasát illetően. 

A barcelonai székhelyű lap szerint Neymar valóban megegyezhetett a PSG-vel az új szerződéséről, de csak szóban. A hírek szerint az új kontraktust egyelőre azért nem véglegesítik a felek, mert a brazil klasszis még mindig Barcelona felé kacsintgat.

Eközben a Barca szintén kivárásra játszhat, már csak azért is, mert Joan Laportaáék az új elnökséggel még nem igazán látják át a nyárra tervezett átigazolási büdzsét, amely attól is függhet, miként zárja majd a La Ligát a csapat.

Ahogyan a Sport fogalmaz, Neymar egy-két héten belül szeretné tisztán látni a jövőjét, így amennyiben nem kap megkeresést a Barcától, akkor a saját szempontjából lehető leghosszabb (2026-ig szóló) szerződést kötheti meg a PSG-vel.

Eközben a francia sajtóban megjelentek szerint Neymar a szezon befejeztéig nem valószínű, hogy aláírja új párizsi szerződését: Minderre az idény végeztével kerülhet sor.

Úgy tűnik, fogunk még hallani a Neymar-sagáról…