Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Neymar döntése napokon belül hivatalos lesz – sajtóhír

A Bayern München elleni BL-továbbjutás után hamarosan újabb örömteli hír érheti a Paris Saint-Germain csapatát…

Fabrizio Romano értesülései szerint Neymar mindenben megállapodott a Paris Saint-Germain vezetőségével abban, hogy a jövő nyárig érvényes szerződését hamarosan további négy évvel, 2026-ig meghosszabbítja. Az átigazolási szakértő úgy tudja, már hetekkel ezelőtt megszületett a megegyezés, innentől már csak idő kérdése mikor lesz hivatalos. A klub a napokban várja, hogy Neymar is aláírja a szerződést, s a nagy bejelentés már meg is van tervezve.

A 29 éves brazil kiválóság jelenleg a negyedik szezonját tölti a párizsi klubnál, ahová a Barcelonától igazolt át világrekordot jelentő 222 millió eurós átigazolási díj ellenében, és eddig minden sorozatot figyelembe véve 107 mérkőzésen 83 gólt szerzett a csapat színeiben.

A Bayern München elleni továbbjutást követően maga Neymar is megerősítette maradását: “A PSG-vel való szerződéshosszabbításom már nem lehet kérdéses. Nagyon jól érzem magam a csapatnál, igazi otthonomra találtam. Boldogabb vagyok, mint korábban voltam.”

Neymar a mostani idényben 19 tétmérkőzésen összesen 13 gólt szerzett és öt gólpasszt adott, ám sorozatos sérülései miatt meglehetősen kevés lehetőséghez jut, legutóbbi sérüléséből pár hete tért vissza és készen áll a nagyobb feladatokra.