Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FC Barcelona: újra téma a nagyszerű Neymar leigazolása

A barcelonai székhelyű sportnapilap, a Sport legújabb cikke szerint idén is esély mutatkozhat Neymar visszatérésére a Camp Nou-ba. A brazil támadó szerződése lejár a Paris Saint-Germainnel, és a Barca esetleges érdeklődése sok mindent megalapozhat.

Ha az FC Barcelonát valóban érdekelné Neymar visszacsábítása, az mindenképp a szélső helyzetét szolgálná. A 29 éves brazil az érdeklődés hatására minden korábbinál magasabb fizetést harcolhat ki a PSG-nél, amint az megkezdi a tárgyalásokat a marasztalása érdekében.

Ellenben, a Barcelona is gigaajánlattal készülhet, ha tényleg szeretné leigazolni korábbi játékosát. Neymar 2017-ben több, mint 220 millió euróét cserébe váltott klubot. A különc karmester azóta is azt a szerződését tölti a párizsiakkal, amit akkor kötött.

A Sport szerint Neymar igazi vezére a Bajnokok Ligája elődöntőjébe eljutott PSG-nek, és egykori, barcelonai önmagát idézi a formája. A mai cikk szerzője szerint azonban „Ney” visszavásárlására minimum egy frontember (pl. Griezmann, vagy Dembélé) felkínálására van szükség.