Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Lyon középpályásával erősítene az Arsenal! – sajtóhír

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal együttese a legfrissebb sajtóértesülések szerint a Lyon brazil középpályását, Bruno Guimaraest szeretné megszerezni.

(Photo by John Berry/Getty Images)

A 90min legfrissebb beszámolója alapján az Arsenal kénytelen lesz új célpont után nézni a középpálya megerősítése érdekében, ugyanis ahogy arról mi is beszámoltunk, Manuel Locatelli szívesebben futballozna a Juventus csapatában, mint az “Ágyúsoknál”. A legfrissebb értesülések szerint a londoni klub így az olasz középpályás helyett a Lyon játékosát, Bruno Guimaraest vette célba, aki meghatározó szerepet tölt be a francia csapatban 2020-as érkezése óta. Mivel a Lyonnak nem sikerült kvalifikálnia magát a Bajnokok Ligájába, így jóval nehezebben tudják maradásra bírni sztárjaikat, ezt használná ki Mikel Arteta. A hírek szerint viszont Guimaraest nem hajlandóak 35 millió euró alatt elengedni, így az Arsenalnak alaposan a zsebébe kell nyúlnia, ha meg akarja szerezni a középpályást.

Guimaraes 2020 januárjában került a Lyonhoz, amelynek színeiben eddig minden sorozatot figyelembe véve 46 mérkőzésen lépett pályára. Ezeken a találkozókon 3 gólig és 2 gólpasszig jutott. Szerződése 2024 nyaráig köti a francia klubhoz. Piaci értékét 30 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.