Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hosszabbított a Fehérvár rutinos hátvédje – HIVATALOS

A magyar bajnokságban (OTP Bank Liga) szereplő MOL Fehérvár együttese az elmúlt hétvégén fontos bejelentést tett…

A MOL Fehérvár csapata hivatalos oldalán keresztül közölte, hogy a következő szezonra is meghosszabbította rutinos hátvédje, Stopira szerződését a klubbal.

A fehérvári csapat megerősítette, hogy Stopira már az ausztriai edzőtábor kezdete előtt aláírta új szerződését , aki így már a tizenegyedik szezonját kezdheti meg a csapat színeiben, mivel 2012 óta erősíti az együttest. A zöld-foki szigeteki válogatott hátvéd több mint 300 tétmérkőzésen viselte a piros-kékek szerelését, két bajnoki címet és egy Magyar Kupát nyert a csapat játékosaként.

“Nagyon boldog és büszke vagyok, hogy a Vidiben folytathatom a pályafutásomat, mert a Vidi számomra több, mint egy klub, ez az otthonom. Minden szezon különleges, de az, hogy már a tizenegyediket kezdem meg Fehérváron, természetesen jelent pluszt számomra. Nem sok játékosnak adatik meg, hogy ilyen hosszú ideig játszhasson egy csapatban. Most a kemény munka ideje jön, hiszen a legjobbamat nyújtva szeretném segíteni a csapatot a céljai elérésben” – mondta a szerződés aláírása után Stopira.