Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A holland éllovas igazolná le a Fradi játékosát – sajtóhír

Nemzetközi sajtóhírek szerint a magyar bajnoki címvédő Ferencváros világbajnokságon szereplő játékosát januárban megvásárolhatják…

A holland NOS riportere, Jeroen Grueter arról számolt be, hogy a Ferencváros tunéziai légiósa, Aissa Laidouni neve is a Feyenoord januári kiszemeltjei között szerepel.

Ugyanakkor nem sokkal később az 1908.nl már azt írta, hogy a zöld-fehérek légiósa nincs a rotterdamiak radarján.

A 26 éves középpályást a meccs legjobbjának választották a Dánia-Tunézia vb-csoportmeccsen, jó teljesítménye és vb-szereplése révén pedig egyre inkább fokozódhat a nemzetközi érdeklődés iránta. Lauidouni bő két évvel ezelőtt a Voluntaritól került a zöld-fehérekhez 600 ezer euróért cserébe és jövőbeli eladásának 15 százaléka a román csapatot illeti. Aktuális szerződése 2023. június 30-ig érvényes, amennyiben nem kerül meghosszabbításra a megállapodása, akkor a Fradinak a januári átigazolási időszakban kell eladnia őt, ha bevételt szeretne látni érte.

A védekező középpályás 2020 augusztusa óta 102 mérkőzésen kilenc gólt és 16 előkészítést szorgoskodott össze a zöld-fehérek mezében. Laidouni az idei szezonban a BL-selejtezők során két gólt szerzett, míg 9 NB I-es bajnokiján három gólpasszt regisztrált.