Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Elhagyhatja csapatát a Werder válogatott középpályása

Az eyefootball.com sajtóinformációi szerint lehetséges, hogy a Werder Bremen osztrák válogatott futballistája, Zlatko Junuzovic a jövőben az angol élvonalban fogja rúgni a bőrt.

Zlatko Junuzovic – mibundesliga.com

A 26 esztendős középső középpályás ugyan az egykori Jugoszlávia területén született, ám immár 32-szeres osztrák válogatottnak vallhatja magát, s mindig is a sógoroknál futballozott egészen a 2012-es Brémába történő szerződéséig. Junuzovic olyan patinás osztrák együttesekben is megfordult korábban, mint a Grazer AK, vagy az Austria Wien.

A jelenleg 5 millió euróra taksált futballistának a szezon végén lejár a még érvényben lévő kontraktusa, s a Weser-partiak alapembereként – négy bajnokit és egy kupameccset is végigjátszott, s eleddig három gólpassz került a neve mellé – érthetően felkeltette az az angol Premier Leauge-ben szereplő Aston Villa érdeklődését. A birminghami gárda keretében jelenleg ráadásul csak a – kölcsönjátékos – 13-szoros angol válogatott Tom Cleverley és honfitársa, a kétszeres válogatott Fabian Delph számít középső középpályásnak, így Paul Lambert csapatának jót tenne az erősítés.

Budai Levente