Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mourionho Guardiolát gúnyolja!

Bár már két éve nem közvetlen ellenfelei egymásnak, még mindig megy a sajtóban az adok-kapok a José Mourinho-Pep Guardiola páros között. Bár általában előbbi az, akire inkább jellemző a lényegében céltalan szurkálódás.

www.101greatgoals.com

A Real Madrid, és az FC Barcelona korábbi vezetőedzői komoly csatákat éltek meg egymással szemben, a pálya oldalvonala mellett, és a sajtószobákban is.

Úgy tűnik azonban, hogy bár mára mindketten elhagyták a Primera Divisiont, nem képesek meglenni egymás zrikálása nélkül. A Chelsea portugál menedzsere az El Confidencial című lapban vette gunyorosra a figurát azzal kapcsolatban, hogy miért is ő a jobb, szenvedélyesebb szakember, mint katalán kollégája:
Azt hiszem, hogy Pep Guardiola nem él igazán a munkájáért. Mert ha szenvedéllyel csinálná, akkor nem veszítette volna el a haját. Guardiola nem szereti annyira a munkáját.” – sütött el ízléstelen tréfát(?) Mourinho, a Bayern München kopasz mestere felé.

És ugyan valóban nagy a „Special One” szája, a számok önmagukért beszélnek, még az egymás elleni statisztikában is, lévén eddig 16 alkalommal találkoztak csapataik. A győzelmek aránya pedig 8-3 Guardiola javára, az 5 döntetlen mellett.

Balogh József