Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ezért távozott Lazovics a Viditől!

A magyar futballvilág továbbra is értetlenül áll a szerb sztár Danko Lazovics, és az El-szereplő MOL Vidi FC szakítása előtt. A csatár váratlan visszavonulásának okairól a fehérvári klub egyelőre nem adott hivatalos tájékoztatást, ám az öltözőből kiszivárgott információk alapján könnyedén rekonstruálhatjuk a történteket.

A Magyar Foci Blog fehérvári informátoraira hivatkozva közölte, hogy miért hagyta el Lazovics a Vidi csapatát. Az oldal szerkesztője, Kovács Gergő úgy tudja, hogy a Puskás Akadémia elleni mérkőzés után történt öltözői veszekedés fajult el, és vezetett a szerződésbontáshoz. Történt ugyanis, hogy a klubtól szintén botrányosan távozó Varga József a lefújás utáni pillanatokban összeakaszkodott volt csapattársaival, köztük Loic Negóval. Az általában inkább a felbujtó szerepében tetszelgő Lazovics ezúttal megpróbálta csillapítani a kedélyeket, ám nem éppen a leghumánusabb módon: az öltözőben a falhoz vágta a francia játékost, minek hatására a tulajdonos Garancsi István, és a rendkívül befolyásos Juhász-Vinicius kettős közölte a lobbanékony sztárral, hogy az ilyen magatartást nem tolerálják a csapaton belül. Danko ezen még inkább felkapta a vizet, és már ott helyben bejelentette felmondását, melynek formalizálására néhány nappal később valóban sor került.

A Bors azonos témával foglalkozó cikkében hozzáteszi, hogy Lazovics elsősorban a Garancsi által kilátásba helyezett pénzbüntetést nehezményezte. Ezzel egyébként feltehetőleg a szláv játékosok harci kedve is erősen megcsappant, ahogy arra Marko Scsepovics is utalt oldalunknak adott nyilatkozatában. A híresztelések lehetnek igazak, vagy hamisak, az azonban tény, hogy Henty, Suljic, Stefan Scsepovics és Varga József után Lazovics már egy éven belül az ötödik játékos, aki nagy vihart kavarva kerül ki a Vidi keretéből…