Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ibrahimovic újra európai sztárklubban?

A Los Angeles Galaxy sztárja, Zlatan Ibrahimovic visszatérhet Európába, méghozzá korábbi csapatához, az AC Milanhoz. Erről már a napokban mi is beszámoltunk, s most a labdarúgó ügynöke, Mino Raiola is megszólalt az üggyel kapcsolatban.

A 37 esztendős svéd csatárnak igencsak jól megy a tengerentúlon, hiszen az aktuális MLS kiírásban 24 meccsen 20 gólnál jár. Ennek okán nem meglepő, hogy a sajtóban felröppentek az Ibrához kötődő pletykák. A legfrissebbek szerint Milánó piros-fekete felében újra nagyon szívesen látnák a nem mindennapi stílussal rendelkező labdarúgót. Az esetleges transzferről a támadó ügynöke, Mino Raiola nyilatkozott a Rai Sportnak.

„Jelen pillanatban ez nem lehetséges, mert a klubbal folytatott beszélgetések nem aktuálisak, de készek vagyunk tárgyalni.” – kezdte Raiola. „Mindenesetre végre normális emberek felelnek a Milánért és a tulajdonosok is megbízhatóak. Nem nyitom az ajtót, ugyanakkor nem is zárom.” – fogalmazott sejtelmesen az ügynök.

A sztárügynök kiemelte azt is, hogy Ibra és a Milan sportigazgatója, Leonardo között milyen remek kapcsolat van.

„Van egyfajta kölcsönös tisztelet Ibrahimovic és Leonardo között. Zlatannak csodálatos pillanatai voltak a Milánnál és ott is hagyott egy darabot a szívéből éppúgy, ahogy a PSG-nél is.” – zárta Raiola.