Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Topgárdák célkeresztjében az Ajax ifjú tehetsége!

Mint arról korábban beszámoltunk, a holland élvonal óriása az Ajax Amszterdam védője Matthijs de Light jövő nyáron minden bizonnyal elhagyja a fővárosi együttest.

A holland bajnokságban szereplő Ajax válogatott védője a mindössze 19 esztendős Matthijs de Ligt iránt, egyre nagyobb a felhajtás és Európa topbajnokságaiban szereplő gárdák kívánságlistáján szerepel a fiatal védő. Mint arról beszámoltunk a tehetséges védő legszívesebben Torinóba igazolna a Juventus együtteséhez, azonban a legfrisebb hírek szerint Ernesto Valverde a Barca mestere is szívesen látná csapatában.

Annyi azonban biztos a fiatal védő egyenlőre nem igazolna a szigetországba, hiába a Manchester City, Manchester United és Chelsea érdeklődése egyenlőre még várniuk kell a megfelelő időre. Az amszterdami alakulat óriási üzletet csinálhat a játékos eladásából, akár a 80 milliót is elérheti a játékos klubváltása.

A fiatal válogatott védő eddigi pályafutása során három szezont húzott le a fővárosi együttesnél a felnőttcsapatban és 74 mérkőzésen 8 gólig jutott valamint a válogatottban is több, mint 10 mérkőzésen lépett pályára.