Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Angol klubok kiszemeltjét csábítja a Real Madrid – sajtóhír

Éppen a napokban számoltunk be róla, hogy számtalan érdeklődője közül talán a Chelsea tűnik a legesélyesebbnek a szerződésére, azonban most újabb sztárklubokat dobtak be az Olympique Lyon klasszisának lehetséges új csapatát illetően…

A spanyol Marca híradása értelmében immár a Real Madrid is beszállni készül a Nabil Fekir kegyeiért folyó küzdelembe, így a Chelsea, a Liverpool és a Bayern München mellett egy újabb lehetséges desztináció lebeghet a lyoniak karmestere előtt. Arról nem is beszélve, hogy a Barca által figyelt játékosok között is szerepel csapatából.

A 25 esztendős támadó középpályás szerződése 2020-ig érvényes a Lyonnal, piaci értéke pedig 70 millió euró a Transfermarkt oldala szerint, s a körülötte fokozódó érdeklődés okán nem valószínűsíthető a hosszabbítása, főleg hogy most már nyugodtan kijelenthetjük, hogy Európa topcsapatai sorakoznak érte.

Az OL első csapatában 2013-ban bemutatkozó játékos az elmúlt idénybeli 39 mérkőzésen 23 gólos teljesítménye után az aktuális évadban eddig hétszer volt eredményes, négyszer a francia bajnokságban, háromszor pedig a Bajnokok Ligájában, és a legrangosabb európai kupasorozatban éppen a katalánok ellen készülnek a nyolcaddöntőben.