Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A MU viheti el a Spurs sztárját – sajtóhír

Továbbra sem dőlt el, hogy hol folytatja pályafutását a Tottenham jövő nyáron lejáró szerződésű csillaga, és a Manchester United személyében egy újabb potenciális kérő merült fel a szigetországi lapok szerint…

A Daily Mail aktuális riportja szerint a Manchester United csapata bejelentkezett a Tottenham együttesénél a távozás előtt álló (?) Christian Eriksen megszerzése ügyében.

A 27 éves dán karmester szerződése jövő nyáron jár le a Spursnél, a mostani átigazolási időszak tehát gyakorlatilag az utolsó lehetősége a londoni gárdának, hogy anyagiak ellenében váljanak meg meghatározó játékosuktól, aki iránt korábban többek között a Real Madrid és az Atlético Madrid mutatott érdeklődést.

A korábbi angol lapinformációk szerint a Tottenham legalább 70 millió eurót szeretne kapni a dán klasszisáért cserébe, és a dolgok jelenlegi állása szerint vajmi kevés esély mutatkozik a mostani megállapodása megújítására.

Eriksen 2013 óta minden sorozatot figyelembe véve 277 mérkőzésen 66 gólt szerzett a Tottenham szerelésében, most pedig a Manchester United komolyan elgondolkodott a szerződtetésén, akiben vélhetően már a távozni készülő Paul Pogba utódját látják az Old Traffordon…

Manchester United – Transzfer térkép

Érkezők: Aaron Wan-Bissaka (Crystal Palace – 55 millió), Daniel James (Swansea City – 17 millió)
Távozók: Antonio Valencia (LDU Quito – ingyen), Ander Herrera (PSG – ingyen)