Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: Az MLS gólkirály-jelöltje így lett majdnem a Barca-játékosa!

Az észak-amerikai profi labdarúgó ligában (MLS) 27 meccsen 27 gólnál járó Carlos Vela legutóbb saját maga beszélt arról, hogy karnyújtásnyira volt attól, hogy visszatérjen a La Ligába.

(Kép: as.com)

A 30 esztendős mexikói kiválóság azok után, hogy 2018 januárjában a Real Sociedadtól a Los Angeles FC-hez szerződött, saját elmondása szerint 2019 januárjában megvolt az esélye, hogy az FC Barcelona labdarúgója legyen.

“Nagyon közel volt a megállapodás. Emlékszem, az MLS szünetében épp pihenni voltam, a strandon ülve a piña coladámat iszogattam, amikor hívott az ügynököm, hogy a Barcelona keres. A kérdés az volt, hogy akarok-e négy hónapot a Barcánál játszani, és úgy visszatérni Los Angelesbe.” – Így Vela az USA-ban népszerű,  BS The Podcast adásában.

“Azonnal igent mondtam. Lehet egyáltalán nem-et mondani a Barca hívására?! Nem érdekelt sem a pénz, semmi más. Másnap már edzésbe is álltam, kértem egy kis időt, hogy utolérjem magam, és készen álltam a Barcára.” – Folytatta Vela, aki azt ugyan nem árulta el, hogy miért is hiúsult meg a transzfer, de azt elmondta, hogy a katalánok végül visszakoztak az átigazolástól.

Carlos Vela végül elmondta azt is, hogy most már nem gondol a Barcára, hiszen egy valami lebeg a szeme előtt: “Most már LA-ben akarok maradni. Igazán jól érzem itt magam, élvezem az életem, a futballt. Szeretném itt befejezni a karrieremet!”