Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tello távozhat Barcelonából – Már vannak érdeklődők!

Christian Tello Herrera, vagyis Tello bár idén még csak 23 esztendős lesz, nem tartozik az egyszerű életű futballisták közé. Most pedig a hírek szerint újabb megpróbáltatás vár rá, már ha igazak a pletykák.

www.fifa.hrajto-com

A fiatal játékos bár már a spanyol válogatottban is bemutatkozhatott, a Barcában nem számít kimondottam Tata Martíno kedvencének. Épp ezért is reppent már fel a neve szezon közben, mint lehetséges távozó. Pedig ő, a többi közszájon forgó névvel ellentétben még közel sincs benne a korban, ám állítólag nehezen viseli, hogy például mindenféle „jöttment” Neymarok azonnal alapemberré váltak, miközben ő olyan poklokat járt meg, mint amikor ifi korában lemondtak róla, és lepasszolták majd’ három évre az Espanyolnak.

Pedig a katalán szurkolók kedvelik játékát, talán éppen ennek is köszönhető, hogy a klub vezetősége a közelmúltban 2018-ig hosszabbított vele szerződést, amiben 25 millió eurós kivásárlási árat fixáltak. Gyaníthatóan ez a tudásához mérten (egyelőre) irreális összeg riaszthatta el, az eddigi érdeklődőket.

Azonban, a jól értesültek tudják már, hogy nyáron nem kis változások várhatók a Barcelonánál, aminek során Tello is a távozás mezejére léphet. Úgy értesültünk, hogy valószínűleg a Serie A (Internazionale) felé venné elsősorban az irányt, illetve esetleg még a Premier League (Liverpool) jöhet szóba. Ha más nem, akkor pedig a most még riválisnak számító Atlético Madridban is kiköthet.

Balogh József