Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sokkoló nevek az angol keretben

Roy Hodgson 3 nagyon meglepő embert hívott be az angol válogatottba Jamie Vardy, Charlie Austin és Tom Heaton személyében. 

Charlie Austin beválogatása okozhatta a legkevesebb szemrehányó pillantást, sokszor rezgette meg az ellenfelek hálóját - Forrás: essentiallysports.com

Charlie Austin beválogatása okozhatta a legkevesebb szemrehányó pillantást, sokszor rezgette meg az ellenfelek hálóját – Forrás: essentiallysports.com

A Három Oroszlánosok Írországgal vívnak előbb egy barátságos meccset június 7-én, majd egy héttel később Szlovéniával játszanak EB-selejtezőt. A szövetségi kapitány váratlant húzott azzal, hogy 3 olyan embernek adott meghívót, akik biztosan nem számítottak rá, hát még a közvélemény. Vardy a Leicester City játékosa, csatár létére 33 meccsen mindössze 4 gólt rúgott, de kiosztott 10 gólpasszt, valószínűleg ez győzte meg Hodgsont. Austin már jobban termelt a QPR-ban, ő 17-szer volt eredményes a szezonban, azonban kiesett csapatával a Premier League-ből, akárcsak Tom Heaton, aki a Burnley hálóőre, de a Manchester United akadémiáján nevelkedett. Ha már szóba kerültek a Vörös Ördögök, a szakértők furcsállták, hogy a jó formának örvendő Ashley Young nincs a keretben, pedig elég komoly szerepe volt abban, hogy a United a szezon második felében már jóval hatékonyabb volt.

A teljes keret:

Kapusok: Robert Green (Queens Park Rangers), Joe Hart (Manchester City), Tom Heaton (Burnley)

Védők: Ryan Bertrand (Southampton), Gary Cahill (Chelsea), Nathaniel Clyne (Southampton), Kieran Gibbs (Arsenal), Phil Jagielka (Everton), Phil Jones (Manchester United), Chris Smalling (Manchester United)

Középpályások: Ross Barkley (Everton), Fabian Delph (Aston Villa), Jordan Henderson (Liverpool), Adam Lallana (Liverpool), Ryan Mason (Tottenham Hotspur), James Milner (Manchester City), Raheem Sterling (Liverpool), Andros Townsend (Tottenham Hotspur), Theo Walcott (Arsenal), Jack Wilshere (Arsenal)

Csatárok: Charlie Austin (Queens Park Rangers), Wayne Rooney (Manchester United), Jamie Vardy (Leicester City), Danny Welbeck (Arsenal)

Tereh Balázs