Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Unalmas kora esti randevú Londonban!

A forduló rangadója is lehetett volna, ám sajnos unalomba fulladt a Tottenham és az Everton találkozója. 

Kép forrása: reddit.com  Harry Kane is csak keresi a tavalyi formáját, ahogy csapata is...

Kép forrása: reddit.com
Harry Kane is csak keresi a tavalyi formáját, ahogy csapata is…

 

Tottenham Hotspur – Everton 0-0  
London, White Hart Lane. Vezette: Michael Jones.
Tottenham: Lloris – Walker, Alderweireld, Vertonghen, Rose – Dier, Bentaleb – Dembele (Alli 53.), Mason (Pritchard 85.), Chadli – Kane. Menedzser: Mauricio Pocchettino.
Everton:  Howard – Coleman, Jagielka, Stones, Oviedo – Barry, McCarthy – Kone (Deulofeu 84.), Barkley, Cleverley (Mirallas 45+1.) – Lukaku (Naismith 69.). Menedzser: Roberto Martínez.
Gólszerzők:
Sárga lap: Alli (57.), Bentaleb (59.), Dier (61.), Chadli (90+1.) ill. Barry (38.)

A Tottenham kissé beragadt a rajton, három mérkőzésen csak két pontot szereztek Pocchettino fiai, míg az Everton a Soton elleni győzelemmel ellépett riválisától. A két csapat bevallottan a negyedik, még utolsó BL-indulást érő helyre pályázik, de ehhez az eddiginél többre lesz szükség. Ezúttal egymással hozta össze a sors a két csapatot, és a vendégek kezdeti fölényét lassan egyenlítette ki a Spurs, majd Kane és Bentaleb lövéseivel helyzeteket is kialakítottak, a másik oldalon csak Cleverley jutott el komoly lehetőségig. A második félidőben Mason próbálkozhatott, de Howarddal szemben nem tudott mit tenni, és az amerikai kapus bravúrral hárított, majd Chadli hagyta ki a kihagyhatatlant, a kapu torkából lőtt fölé. Ahogy haladt előre mérkőzés, úgy lassult le a játék, és Harry Kane lesgólján kívül elvétve akadtak lehetőségek a támadók előtt, így a két csapatnak meg kellett elégednie az egy ponttal. A Tottenham négy meccset hozott le győzelem nélkül, így nagyon lemaradt a dobogósoktól, az Everton némileg jobban áll, de a bajnokság ezen szakaszában még kár lenne leírni a feleket.

Demmel László