Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Argentin válogatott: Megvan Messi örököse!

A legfrissebb hírek szerint az argentin válogatottnál úgymond kinevezték Lionel Messi örökösét, amíg az FC Barcelona sztárja sérülés miatta kényszerpihenőjét tölti.

bleacherreport.com

bleacherreport.com

Az úgynevezett örökös pedig nem más, mint a Sergio Agüero. A Manchester City ásza saját maga ismerte el, hogy a meglehetősen tekintélyelvű argentin válogatott következő fellépésén ő fogja viselni a 2014-es Világbajnokság Aranylabdásának mezét. Azt a mezt, amelyen az a 10-es szám szerepel, amelyet korábban olyan nagyságok hordtak, mint Maradona, Batistuta vagy ugye az elmúlt években Messi.

Természetesen a hírt bejelentő Agüero is tisztában van vele, hogy „küldetése” csak az Ecuador és Paraguay elleni vb-selejtezőkre szól:

„Azt mondták, hogy ez kötelező, valakinek a 10-est kell hordania, mert a számok tartománya 1-től 23-ig van. Boldog vagyok ezzel a mezzel. Én először még a Bosznia elleni barátságos mérkőzésen viseltem, az Egyesült Államokban. Akkor Leo mondta, hogy ha ő nincs ott, akkor „Kunnak” kell használnia. Más lesz nélküle, de továbbra is jól fogunk játszani. Messi az Messi, aki pótolhatatlan. De egy nagyszerű csapatunk van.” – büszkélkedett a támadó, a média képviselőinek.

Balogh József