Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Liverpool lecsapna a Valencia középpályására!

Spanyol értesülés szerint a Liverpool a Valencia középpályásával erősítené meg a keretét. A “denevérek” rendkívül pocsék idényt futnak, így nem kizárt, hogy az angol együttesnek valóban sikerül megszereznie a kiszemelt játékost, ha a híresztelés tényleg igaz.

dani-parejo-2

A Liverpool érdeklődik a Valencia középpályása, nevezetesen Dani Parejo iránt – állítja a Fichajes.net. Spanyol labdarúgót 2020-ig köti szerződés jelenlegi állomáshelyéhez, a transfermarkt pedig 18 millió euróra becsüli a piaci értékét.

Dani Parejo a Real Madrid utánpótlásában pallérozódott, majd ott is vált profi játékossá. A 2008/2009-es idény során a QPR-hoz került ideiglenesen, viszont fél év után vissza is tért Madridba. A szezon végén távozott, és a Getafénél folytatta pályafutását, ahol két esztendőt töltött el. A Valencia a 2011-es nyári átigazolási piac folyamán csapott le rá, a “denevérek” 6 millió eurót pengetett ki a középpályásért. A spanyol labdarúgó természetesen oda tartozik a csapat legjobbjai közé, ezt a tényt persze tükrözi az is, hogy ő az együttes kapitánya. Minden frontot egybe véve eddig 197 mérkőzésen léphetett pályára, mely során 27 találatig jutott.

Képforrása: justgoodvibe.com

Németh Boldizsár