Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PSG orbitális összeget adna a Barca középpályásáért! – sajtóhír

Spanyol lapértesülés szerint a Paris St. Germain hatalmas összeget készül felkínálni a Barcelona középpályásáért. A francia klub által kiszemelt labdarúgó továbbra sem írt alá szerződéshosszabbítást a katalán együttesnél, így egyáltalán nem kizárt, hogy a szezon végeztével tovább fog állni, és a fővárosi alakulatnál folytatja karrierjét.

0743995001458633399_filepicker

A Paris St. Germain 100 millió eurós ajánlatot készül tenni Sergio Busquetsért – állítja a Marca. A spanyol középpályást jó pár alkalommal szóba hozták a francia együttessel, így egyre komolyabban lehet venni azt a tényt, hogy a következő szezontól már nem a Barcelona színeiben láthatjuk. A katalán gárdához egyébként 2019 júniusáig köti szerződés.

Sergio Busquets a 2008/2009-es szezon folyamán mutatkozhatott be a Barcelona felnőtt csapatában, aki gyorsan alapemberré vált. Minden frontot egybe véve eddig 380 mérkőzésen léphetett pályára, mely során 12 gólig jutott illetve 25 találatot készített elő. Debütálást követően egy évvel a spanyol válogatottban is lehetőséget kapott a bizonyításra, ahonnan úgy szintén kirobbanthatatlannak számít. A Barca színeiben minden mérvadó trófeát begyűjtött, de ez az állítás a nemzeti csapatra is igaz. 

Németh Boldizsár