Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolási körkép – a nap legfontosabb hírei – július 25.

Egyre közelebb az új szezon kezdete. A csapatok már javában készülnek az új szezonkezdetre, a topklubok ilyenkor mélyen a zsebükbe nyúlnak és próbálják megerősíteni a keretüket. Az átigazolási szezonban rengeteg a hír és hivatalos transzfer. A FociClub.hu összeállította nap legfontosabb  átigazolási híreit.

transzossz

Napoli: olasz sajtóhírek szerint a nápolyi klub megtalálta Higuain helyettését a szintén argentin Carlos Tévez személyében. Az argentin támadó jelenleg a Boca Juniors együttesében futballozik és a hírek szerint a Chelsea is érdeklődik iránta. További hír az olasz klub háza tájáról, hogy minden bizonnyal távozik a klub védője Kalidou Koulibaly akit a Chelsea és Everton szerződtetne.

Real Madrid: Raphael Varane a királyi gárda francia védője cáfolta azokat a híreszteléseket, miszerint távozna Madridból. A francia jól érzi magát a spanyol fővárosban és imádja a szurkolókat és a légkört ami a csapatot körülveszi ezt ő maga nyilatkozta. A francia védő legkitartóbb érdeklődője a Manchester United.

Inter Milano: hiába a Napoli és az Arsenal érdeklődése, Mauro Icardi nem eladó jelentették ki az olasz klub új tulajdonosai.

Stoke City: a Stoke City leigazolta az Al Ahly 19 esztendős szélső támadóját, nevezetesen Ramadan Sobhi-t. Az ifjú egyiptomiért hírek szerint 5 millió fontot pengettek ki a “fazekasok”, akiért állítólag olyan csapatok érdeklődtek, mint például az Arsenal vagy éppen az AS Roma.

Hamburg: 23 éves szélsővel erősített a hamburgi klub, nevezetesen az élvonalból kiesett Stuttgart szerb játékosát Filip Kosticot igazolták le öt évre. A vételárat egyik klub sem hozta nyilvánosságra.

Villarreal: Dupla igazolás a Villarrealtól, és mindketten a portugál FC Porto együttesétől érkeznek. A balhátvéd José Ángel korábban volt Roma játékos is, a kapus Andrés Fernández pedig még Osasunából lehet ismerős sokak számára, remek védéseiről. Mindketten kölcsönben folytatják a Sárga Tengeralattjárónál.

Forrás: skysports.com, goal.com, bbc.com, transfermarkt.co.uk