Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Casillas: „Ronaldo fantasztikus; Az Atléticonak nyernie kell”

Bár mondhatni, hogy szinte haraggal vált el a Real Madridtól, mégis úgy tűnik, hogy egy klub által érzett szeretetet nem lehet csak úgy kiirtani Iker Casillas-ból. A világ-, és Európa-bajnok portás a minap az FC Porto játékosaként üzent korábbi társainak.

Real Madrid's Casillas hoists the winning trophy next to Ronaldo after their victory over Chelsea in their Guinness International Champions final soccer match in Miami Gardens

Casillas is azon Real Madrid rajongók közé tartozik, akik üdvözlik a múlt hét madridi szempontból legjobb hírét, miszerint Ronaldo további három évvel hosszabbította meg szerződését. Azaz jelenállás szerint a portugál EB-győztes így 2021-ig kötelezte el magát a „Királyiakhoz”.

CR7 és társai a válogatott szünet után most újra a bajnokságra koncentrálhatnak, főleg, hogy a hétvégi 12. fordulóban az „életveszélyes” Atlético elleni városi derbi következik.

„A hosszabbítás jó hír. Ronaldo egy fantasztikus játékos. Ő mindent kiadott magából a klubért az elmúlt években. Mindig a határait feszegeti. Remélem még hosszú ideig maradni fog. Hétvégén nyilvánvalóan remélem, hogy a Real Madrid fog nyerni. De ez egy létfontosságú mérkőzés lesz az Atléticonak ahhoz, hogy ne maradjon le a bajnokságban, ehhez pedig egy jó eredményt kell elérniük a listavezetővel szemben.” – elmélkedett Casillas a legfontosabb témákon.

kép forrása: www.sportsworldreport.com

Balogh József