Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Fletcher: “Rooney volt olyan jó, mint Cristiano!”

Darren Fletcher szerint egykori manchesteri csapattársai, Wayne Rooney és Cristiano Ronaldo az MU-nál eltöltött időszakuk alatt mindenképpen egy szintet képviseltek!

(Kép: goal.com)

A Manchester Unitednél közel 15 évet eltöltő Darren Fletcher szerint Wayne Rooney és Cristiano Ronaldo hihetetlen párost alkottak az Old Traffordon. A skót válogatott labdarúgó elmondta azt is, hogy egykori angol csapattársa volt olyan jó, mint az azóta már négyszeres Aranylabda-győztes Cristiano Ronaldo.
Fletcher hozzátette, ez a megítélés akkor változhatott meg sokakban, amikor Rooney vállalta, hogy alárendeli magát az MU érdekeinek, és némiképp háttérbe szorul a pályán belül és kívül egyaránt. A skót szerint persze ez is kellett ahhoz, hogy a “vörös ördögök” igazán sikeresek lehessenek.

“Minden futballista az elismerésre vágyik. Úgy gondolom Wayne érdemeit felesleges lenne vitatni. Ő az angol válogatott csapatkapitánya, a címeres mezben és a Manchester United-ben is immáron ő a legeredményesebb góllövő, ráadásul rengeteg mindent megnyert már karrierje során. Számomra nem kérdés, hogy a legjobbakhoz tartozik!” – kezdte Fletcher a Daily Mail-nek adott interjújában.  “Wayne legalább olyan nagy hatással volt a Manchester United-re, mint Cristiano, akivel nem kérdés, egy szintet képviseltek!” – Folytatta az MU mezét azóta már a West Bromwich Albion szerelésére cserélő Fletcher, aki megjegyezte még, hogy Rooney igazi csapatjátékos, hiszen zokszó nélkül elfogadta azt, hogy neki kell hátrébb futballoznia, Ronaldonak pedig előrébb. A WBA csapatkapitánya még hozzátette a következőt: “Azok az emberek, akiknek megvan a kellő intelligenciájuk a futballhoz, szerintem hasonlóan látják ezt! Persze lesznek, akik nem értenek majd egyet az általam elmondottakkal!”

Nagy Ákos