Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Könnyedén nyert az Arsenal a Swansea otthonában – videóval

Nem volt nehéz dolguk az Ágyúsoknak a Swansea otthonában ma délután a Premier League 21. fordulójában.

C2JVevHXgAAAMWS

Giroud megint betalált – a francia kezdte meg a gólgyártást a Swansea otthonában (forrás: twitter.com/premierleague)

Idegenben lépett pályára a Premier League 21. fordulójában ma délután az Arsenal. Az Ágyúsok a Swansea otthonába érkeztek.
A 14. percben a hazaiak veszélyeztettek, de Sigurdsson pontatlanul fejezte be az akciót, míg a 37. minutumban az Arsenal részéről Özil fejelt volna gólt, de a Swansea védője jól operált. Mégsem úszta meg a walesi együttes kapott gól nélkül a szünetig. Giroud az említett szituáció után mutatta meg, hogy mégsem működött teljesen jól a hazai védelem, a kipattanót pedig a kapuba vágta (0-1)!

A folytatást követően Ramsey az 54. percben növelte volna a londoni klub előnyét, de Fabianski védeni tudott. De ismételten jött a gól még ebben a percben – Cork a saját csapata kapujába juttatta a labdát, kettővel ment az Arsenal (0-2)! A 67. minutumban Naughton is segített az ellenfélen, hiszen ekkor ő nyúlt bele rosszul a labdába, és szerzett öngólt (0-3)! Azért jött még egy Arsenal játékostól is gól, így a vendégek is kivették részüket a gólgyártásból két alkalommal. A 73. minutumban Alexis Sánchez vágta be a kipattanót a hazai kapuba (0-4)! Sima meccs volt ez az Arsenalnak, ráadásul az ellenfél is segítségére volt Wenger csapatának. Az Arsenal jelenleg 44 ponttal a 3., míg a Swansea utolsó helyen áll 15 ponttal.

Swansea – Arsenal 0-4 (0-1)
Gólszerzők: – , ill. Giroud (37.), Cork (54. – öngól), Naughton (67. – öngól), Sanchez (73.)
Sárga lapok: Ki Sung-Yong (43.), Fer (78.), ill. –
Kiállítás:

Swansea: Fabianski – Naughton, Fernandez, Mawson, Kingsley – Ki, Cork (McBurnie 71.) – Dyer (Fer 55.), Sigurdsson, Routledge – Llorente (Baston 70.). Vezetőedző: Paul Clement

Arsenal: Cech – Gabriel, Mustafi, Koscielny, Monreal – Ramsey, Xhaka – Sánchez (Welbeck 79.), Özil (Perez 79.) – Giroud (Oxlade-Chamberlain 60.). Vezetőedző: Arséne Wenger

Nagy Dávid