Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Venezuelai támadó érkezhet az Üllői útra – lapértesülés

Egyre másra kerülnek napvilágra a kiszemeltek nevei a címvédő Ferencvárosnál. Ezúttal venezuelai válogatott támadó került képbe.

miku

Ugyan az elmúlt napokban több német információ szerint a Werder Bremenből nézett magának játékost Thomas Doll, ezek közül egy üzlet biztosan kútba esik, ahogy korábban írtuk, ám a goal.com magyar kiadása arról ír, a Rayo Vallecano csatára, Miku költözhet a Groupama Arénába. A magyar felmenőkkel is büszkélkedő csatár egy esztendeje az Al-Gharafa együttesétől igazolt hazájába, 3 millió euró ellenében. Az idei évadban 10 meccsen 1 gólt ért el, míg összesen 124 bajnokin húzott mezt a La Ligában, amit 37 góllal és 12 gólpasszal fejelt meg a Valencia neveltje.

A harmincegy esztendős játékos hazáján kívül szerepelt a skót Celticben is, illetve a Getafe csapatában is megfordult. A mértékadó Transfermarkt.de 2,5 millió euróra taksálja a támadó árát, akinek nyáron lejár a szerződése a Rayo együttesénél.

Miku-fedor

Nem mellesleg a venezuelai válogatottban ez idáig 51 meccsen lépett pályára, tizenegy gólt szerzett a nemzeti együttesben 2006-os debütálása óta.

Gavalovits Sándor