Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mascherano szerint Messi a Barcelonánál is fontosabb

Nem mindennapi kijelentést hozott le a minap a katalán Sport, miszerint Mascherano úgy gondolja, hogy a Barca nagyobb, mint bármely játékosa, Messit kivéve.

javiermascheranolionelmessi-cropped_1josrs1lg5ss01i65l22miklo6

Forrás: goal.com

Mascherano szerint Messire nem vonatkozik az a szabály, hogy egy játékos sem lehet nagyobb a klubnál. A katalán Sport hozta le az interjúrészletet, amit a klubja készített az argentin védővel, és ez volt a válasza, amikor Lionel Messiről kérdezték.

“A klub nagyobb mint bármelyik edző vagy bármelyik játékosa, kivéve Messit.  Ez a valóság és mindenkinek el kell fogadnia ezt. Leo kivételes és nélkülözhetetlen, más nem. Ő a klub és a világ legjobb játékosa, a legnagyobb a történelemben. Több nagyon fontos játékos is volt már a Barca elmúlt éveiben. Olyan játékosok, akik örökre a klub történelmének részei maradnak. De azt hiszem, nagy tévedés azt gondolnia egy játékosnak, hogy ha elhagyja a klubot, azt a klub nem fogja elviselni.”

Lionel Messi szerződéshosszabbításáról nagyon sokat cikkezik mostanában a katalán sajtó, hiszen még nem sikerült egyezségre jutniuk. A rossz nyelvek azt beszélik, hogy a Barcelona hajlandó lemondani az új játékosokra szánt összegek egy részéről, hogy Messinek fizetésemelést tudjanak ajánlani. Mascherano szerint nincs sok esély arra, hogy Messi távozzon a klubtól.

“Nem beszélhetek Leo nevében, de személy szerint úgy gondolom, hogy Messi és a Barca házassága nagyon sok örömöt hozott eddig, és a jövőben is hoz majd. Nem tudok semmi olyan okot mondani a válásra, hiszen mindkét fél profitál a kapcsolatból, amit tovább is lehet még folytatni. Az én véleményem szerint, nem tudom elképzelni, hogy Leo egy másik csapatban is ilyen szinten játsszon.”