Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

AC Milan: Eldőlni látszik Donnarumma jövője! – Sajtóhír

Az olasz sportsajtóban egybehangzóan állítják, hogy Gianluigi Donnarumma már tudja, hol kívánja folytatni pályafutását!

(Kép: as.com)

Az AC Milan klasszisjelölt kapusa, Gianluigi Donnarumma megfogadni látszik kollégája, Gianluigi Buffon iránymutatását, és meghozni látszik döntését azt illetően, hogy hol folytatja ígéretesnek tűnő karrierjét.

A vezető olasz sportlapok egybehangzóan állítják, hogy a 18 esztendős kapuvédő marad az AC Milan együttesénél. Az olasz sajtóban arról írnak, hogy Donnarumma és a Milan álláspontjai végül minden téren közeledtek egymáshoz, így a saját nevelésű játékos végül 5 évvel megtoldja jelenlegi, 2018 nyaráig érvényes szerződését. A La Gazzetta dello Sport azt is tudni véli, hogy Donnarumma új kontraktusa mellé hat millió eurós éves fizetés dukál majd.

A ‘Gazzetta-nál’ arról is írnak, hogy az új szerződés része egy olyan kitétel, melynek értelmében ha a Milan lemarad az új idény végén a Bajnok Ligája indulásról, Donnarumma távozhat, igaz nagyjából az 50 millió euróra becsült kivásárlási ár kifizetése ellenében.
A transzfer egyik legérdekesebb része, hogy a kapus 26 esztendős testvére, a görög Asteras Tripolis keretéhez tartozó Antonio is az AC Milan szerelésében kezdheti az új szezont.

Kíváncsian várjuk az olasz, de különösen a Milan-szurkolók reakcióját, akik ahogy arról Mi is beszámoltunk, az U21-es Eb-n is igen keményen nekimentek a fiatal játékosnak!