Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Csapattársa szerint maradni fog Alexis Sanchez

Egyre több hír röppent fel arról, hogy Alexis Sanchez el szeretné hagyni az Arsenalt, ám ma többen is ennek az ellenkezőjéről biztosították a nyilvánosságot. 

Arsenal v West Bromwich Albion  - Premier League

Forrás: metro.co.uk

A sajtóhírek szerint Alexis Sanchez következő klubja már szinte biztosan a Manchester City lesz, ám ma többen is nyilatkoztak a jövőjével kapcsolatban. A ma délelőtti, ausztráliai felkészülési turnéjuk sajtótájékoztatóján először Arsene Wenger tagadta, hogy eligazolna a játékosa, utána pedig a csapatkapitány, Per Mertesacker is a francia tréner állításait erősítette meg.

Mindenképpen maradni fog. Erős csapatunk van, és egyik játékosunkat sem szeretnénk elveszíteni. Alexis lenyűgözően teljesített a Konföderációs Kupán, igazi harcos volt a pályán, ám jelenleg nyaral, ezért van csönd körülötte. Szerintem viszont olyan gyorsan vissza akar térni, amennyire csak lehet. Alig várom, hogy együtt játszhassak vele az utolsó szezonomban, és tudom, hogy ő is így gondolja ezt” – mondta az Arsenal kapitánya, aki a szezon végeztével az akadémia edzője lesz.