Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb klub jelentkezett be Mahrezért – lapértesülés

A London Evening Standard csütörtöki számában arról számolt be, hogy a Leicester City algériai válogatott szélsője Riyad Mahrez iránt újabb angol élvonalbeli klub jelentkezett be.

Mahrez

Mint korábban beszámoltunk róla, Mahrez iránt a PL-ből az Arsenal is élénken érdekődött azonban mindeddig nem sikerült megegyezniük a Leicester City vezetőségével az ágyúsoknak. De az algériai támadó iránt a AS Roma és az Olimpique Mairseille is komoly érdeklődést mutatott. Legújabban pedig a Premier Leauge előző szezonjának az ezüstérmese a Tottenham jelentkezett be a szélsőért. Craig Shakespeare együttese a hírek szerint közel 50 millióért lenne hajlandó megválni az algériai válogatott szélsőtől.

Mahrez 2014. januárjában érkezett a ”rókákhoz” a francia Le Havre együttesétől, ahol rögtön kiharcolták a feljutást a PL-be. Az igazi sikert azonban második teljes szezonja hozta meg számára a Leicester együttesénél, ahol óriási meglepetésre megynerték az angol pontvadászatot olyan csapatokat megelőzve, mint a Chelsea, Manchester United, Arsenal, Liverpool, Manchester City. A 2015/16-os szezonban a 26 esztendős szélső összesen 39 mérkőzésen 18 gólt szerzett és 11 asszisztot is kiosztott társainak aminek köszönhetően az év legjobb játékosának is megválasztották a PL-ben. Az algériai válogatott játékosa a legutóbbi szezonban minden sorozatot tekintve 48 mérkőzésen lépett pályára és tíz gólja mellé öt gólpasszal segítette csapatát.

További angol labdarúgással foglalkozó írásainkat itt találhatják (KATT)