Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A városi riválistól jöhet a Chelsea következő igazolása – sajtóhír

Egybehangzó angol sajótértesülések szerint a Chelsea együttese londoni riválisával az Arsenal együttesével folytat tárgyalásokat, így könnyen elképzelhető, hogy egyik legnagyobb riválisától igazolnak angol válogatottat.

oxlade-chamberlain

Egybehangzó angol sajtóhírek szerint a Chelsea tárgyalásokat folytat az Arsenal együttesével Oxlade-Chamberlain leigazolásával kapcsolatban. Antonio Conte együttese komoly erősítésekbe kezdet, hiszen már leigazolták a Romától Rüdigert, a Monacotól Bakayokot és a Real Madridtól Moratát. A következő komoly igazolás a városi rivális Arsenal válogatott játékosa Oxlade-Chamberlain lehet akinek jövőre jár le a szerződése az ágyúsoknál és nem szeretne hosszabbítani a hírek szerint. Korábban a Liverpool is komoly érdeklődést mutatott az Arsenal játékosáért azonban mindeddig egyezség nem született a két klub között.

A 23 esztendős szélső 2011 nyarán szerződött a Southampton együttesétől közel 15 millió fontért cserébe az Arsenalhoz. A londoniaknál a legutóbbi volt a hatodik szezonja már és ezalatt 194 mérkőzésen lépett pályára az “ágyúsok” színeiben és ezalatt 20 gólt szerzett. Az Arsenal együttesével három FA-kupát és két Community Shieldet nyert.

2012. május 26-án debütál az angol válogatottban Norvégia elleni barátságos mérkőzésen. Oxlade-Chamberlain összesen 27 alkalommal ölthethette magára az angol címeres mezt és ezalatt hat gólt szerzett.

A mértékadó transfermarkt portál a 23 esztendős szélső piaci értékét 22 millió euróra taksálja.

Legfrisebb átigazolási híreinket itt találhatják (KATT)

A tegnapi nap legfrisebb átigazolásai egy csokorba gyűjtve (KATT)

Kép forrása: goal.com

O.G.