Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolási körkép – a nap legfontosabb hírei – július 27.

Üdvözöljük kedves olvasóinkat! Ez itt a FociClub.hu napi átigazolási összegzője. A nyári transzfer időszak végéig naponta csokorba gyűjtjük a legfontosabb hivatalos transzfereket és átigazolási pletykákat. Cikkünk a 19 és 21 óra közötti időszakban jelenik meg, tartsanak velünk minden nap, és ígérjük nem maradnak le semmiről…

atighir

Tottenham: Mauricio Pochettino a Spurs menedzsere a középpályára nézett ki egy rutinos labdarúgót Ljubomir Fejsa személyében akit a portugál Benficától csábítana Londonba. Részletekről itt olvashatnak.

Chelsea: Antonio Conte a Chelsea menedzsere a csütörtöki napon tartott sajtótájékoztatón elmondta, hogy Harry Kane lenne számára az álomigazolás. Kane az előző szezonban 35 gólt termelt nem csoda, hogy több csapat is szívesen látná soraiban. Az interjú részleteiről itt olvashatnak.

Dortmund: A Borussia Dortmund szélsőjét Emre Mor iránt élénken érdeklődik a spanyol élvonalban szereplő Celta Vigo együttese. A spanyol klub a hírek szerint egy szezon erejéig kölcsönézné a fiatal török válogtott labdarúgót. Bővebben itt.

Newcastle: A PL-be visszajutott Newcastle szeretné szerződtetni a Borussia Dortmund spanyol U21-es válogatottját Mikel Merinót. A részletekről itt olvashatnak.

Inter Milano: Calciomercato.com információi szerint az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Internazionale szeretné leigazolni a Carlo Ancelotti által irányított Bayern München chilei kiválóságát, nevezetesen Arturo Vidal-t. A részletekről itt olvashatnak.

AS Roma: A farkasok belga középpályása Radja Nainggolan új négyeves szerződést kötött a római együttessel. A belga válogatott játékos iránt a Chelsea komoly érdeklődést mutatott, de egyezség nem született a két klub között.