Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Guardiola játékosáról: “Azt hiszem a Leicesterhez megy!”

Minden jel szerint a Leicester City hamarosan bejelentheti a Manchester City támadójának, Kelechi Iheanacho-nak a leigazolását!

(Kép: mancity.com)

Ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, a Leicester City érdeklődik a Manchester City nigériai támadója, Kelechi Iheanacho iránt. Mostanra a 20 esztendős játékos klubváltása a küszöbön áll, hiszen a City menedzsere, Pep Guardiola sem titkolta, hogy játékosa a “Rókákhoz” tart.

“Azt hiszem Kelechi távozni fog, a Leicesterhez tart. Zajlanak az egyeztetések, de nem szeretnék jelenleg semmi egyéb részletről beszélni. Meglátjuk mi történik majd!” – Idézi Guardiolát a Sky Sports.

“Jó csapatunk van, tele fiatal és tehetséges játékosokkal. A legmagasabb szinten, a legjobbakkal akarjuk felvenni a versenyt, mind a Premier League-ben, mind pedig Európában. Ehhez persze bő keretre van szükségünk!” – Tette még hozzá Guardiola, aki nemrég arról is beszélt, hogy egy középhátvédet még szívesen látna csapatában, azonban most azt is elmondta, hogy Iheanacho távozása esetén, nem tervezi új csatár leigazolását.