Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Southampton még nem áll készen

Hamarosan indul a Premier League, és a Southampton első ellenfele a Swansea lesz. A Soton edzője azonban még azt nem határozta meg, kik azok a játékosok, akik teljesen készen állnak az új kihívásra.

589076126

Mauricio Pellegrinonak hamarosan döntenie kell. A Premier League első fordulójában olyan játékosokat fog beválogatni a csapatba, akik véleménye szerint már mentálisan is készen állnak az újabb megmérettetésre az angol pontvadászatban.

A felkészülés utolsó szakaszában a Sevillával csaptak össze. Spanyol ellenfelüket két góllal múlták fölül. Felemásra sikerült a teszt időszak a csapatnak, mivel a spanyolokat ugyan kiütötték, de a német Augsburg 4 gólt rúgott a Soton hálójába. A St Etienne pedig nem bírt az angolokkal, és 3 gólos vereséget szenvedtek.

A mérkőzések folyamán Pellegrino gondolkodhatott azon, hogy élesben milyen formációt használjon, illetve kiket vessen be kezdőként. A meccsek után azt nyilatkozta az edző, hogy a jövő hét folyamán fogja véglegesíteni a szombati, Swansea elleni keretet.

A Soton az előző versenykiírásban csak a 8. helyen végzett. 15 pont volt a hátrányuk a 7. helyezett Evertonnal szemben. A 2017/18-as idényben sokkal előkelőbb helyen terveznek végezni majd a pontvadászatban.

kép: premierleague

Nagy Gábor