Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barca Dybala felé fordul, ha nem jön össze a Coutinho-üzlet – sajtóhír

Spanyol lapértesülések szerint a Barcelona még utoljára megpróbálkozik Philippe Coutinho leigazolásával, ezért még egy, óriási összegről szóló ajánlatot tettek a brazil játékosért. Azonban ha ez mégsem jönne össze, a B terv lép életbe, ami Dybala megszerzését jelenti.

dybala

A Liverpool már nem egy ajánlatot visszautasított Coutinhóért, sőt kijelentették, hogy nem megy sehová. A Barcelona azonban nem adja fel, és még egyszer megpróbálják, hiába már csak kevesebb mint 2 nap van hátra a nyári átigazolási időszakból. Ezúttal nem kevesebb mint 160 millió eurót ajánlottak a brazil játékosért, amihez még különböző bónuszokat is ígértek. Most van talán a legnagyobb esélyük, hiszen a Liverpool tegnap leigazolta 70 millió euróért Naby Keitát az RB Leipzigtől, aki akár Coutinho helyére is érkezhet majd 2018-ban, így a Barca joggal gondolhatja, hogy a Liverpool nem tervez örökre a brazil középpályással. Az angol lapok már tényként is kezelik, hogy a liverpooli klub ezt az ajánlatot elfogadta, ám a Barcelonának így is van egy B terve.

Ha a Liverpool ezt az ajánlatot is visszautasítja, akkor Dybala lesz a következő célpont. A Juventus támadója már a nyár elején felmerült a katalán klubbal kapcsolatban. A spanyol hírek szerint azonban a Barcelona edzője, Ernesto Valverde inkább Coutinhót szeretné, mert az argentin játéka nagyon hasonló Messiéhez, ezért inkább egy más típusú játékossal dolgozna együtt. Coutinho mellett felmerült még a Real Madrid korábbi játékosának, Angel di Mariának is a neve, akit szintén el tudna képzelni Vaverde a csapatában. Azonban Dybala az egyik legígéretesebb fiatal tehetség jelenleg, így vele sem járnának rosszul a katalánok. Dybala ára hasonló lehet mint amit Coutinhóért fizetnének, de már nagyon kevés idejük maradt arra, hogy megegyezzenek.