Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Wenger megerősítette: 100 milliót fizettek volna Lemarért

Az Arsenal menedzsere Arsene Wenger hivatalosan is megerősítette, hogy harcban voltak az AS Monaco francia tehetségéért, Thomas Lemarért, akiért akár 100 millió eurót is fizettek volna. 

letöltés

Forrás: espnfc.com

A transzfer időszak végén hozták le az angol lapok, hogy az Arsenal egy utolsó, 100 millió eurós ajánlattal keresi meg az AS Monacót, hogy leigazolják Thomas Lemart. Arsene Wenger a TF1 nevű francia tévécsatornának nyilatkozott arról, hogy egész nyáron a 21 éves játékos volt az első számú kiszemeltjük, akiért rengeteg pénzt is hajlandóak lettek volna fizetni, ám Lemar úgy döntött, marad.

“Hogy 100 millió eurót ajánlottunk Lemarért? Igen, így történt. Nagyon szerettem volna, hogy csatlakozzon az Arsenalhoz, fantasztikusan bánik a labdával, támadásban és védekezésben is remekül használható, de inkább úgy döntött, hogy nem hagyja el a Monacót.” nyilatkozta Wenger.

A fiatal szélső 2015-ben csatlakozott az AS Monaco csapatához mindössze 4 millió euróért a szintén francia bajnokságban szereplő Caentől. Lemar azóta már a francia válogatott tagja is, két napja a Hollandia elleni világbajnoki selejtezőmeccsen duplázni is tudott.