Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern München: Megvan, hogy mikor érkezhet Ancelotti igazi utódja!

Egyelőre az eddigi asszisztens, a klub korábbi védője, Willy Sagnol lesz a Bayern edzője, ám a klub első embere, Uli Hoeness elárulta, hogy novemberre már szeretnének egy főállású és tapasztalt szakembert kinevezni a csapat élére.

Bayern Muenchen v Liverpool FC - Audi Cup 2017

Tegnap beszámoltunk róla, hogy robbant az őszi kirúgás-bomba: a Bayern München vezetői megelégelték az csapat visszafogott bajnoki teljesítményét, aminek a betetőzése nem volt más, mint a hétközi sima vereség, a Paris Saint-Germain otthonában. Magyarán Carlo Ancelotti alig egy évet követően máris távozni kényszerült a bajorok kispadjáról. Az 58 esztendős tréner mellett távozni kényszerült a stábjának többi olasz tagja is, azaz a fia, Davide is.

Uli Hoeness vezér szerint nagyon nehéz döntés volt számukra a korábbi sikeredző elbocsátása, ám szerdáról csütörtökre folyó éjszaka így kellett határozniuk a csapat érdekében. Hoeness egyébként igyekezett a sajtó elől bujkálni, amiből tényleg szintén látszik, hogy elég gyors elhatározás volt Ancelotti menesztése. A sztárgárda elnökét a klub kosárcsapatának központjában tudta meginterjúvolni egy újságíró:
„A válogatott szünetet követő két hétben szeretnénk végleges megoldást találni. Csak négy órát aludtam éjszaka. A későbbiekben sem akarunk majd olyan transzfereket, mint Neymar. A mi modellünk lényege, hogy ésszerű az átigazolási politikánk.”.

Tehát egyelőre biztosnak tűnik, hogy novemberig Sagnol lesz a megbízott edző, de hogy azután ki fogja vezetni a Bayernt, még a jövő kérdése…

Balogh József